Nieuws

Joost de Bruin (eigenaar van mslb. Sien) uit Nieuwkoop overleden

Onverwachts (zaterdag 27 feb 2010 ca. 19.00) is Joost de Bruin uit Nieuwkoop overleden. Hij was 54 jaar oud en sinds 1994 eigenaar van motorsleepboot Sien. Joost was een markant persoon binnen de club Industrie-genoten en was medeorganisator van de Industriedag 2008 te Alphen aan den Rijn.

Donderdag 4 maart krijgt hij zijn laatste rondje met zijn mslb. Sien met d’r Industrie over de Nieuwkoopse plas.

U kunt uw medeleven betuigen door een bericht achter te laten in het gastenboek.
Download hier de rouwbrief van Joost de Bruin (pdf 440kb)

Update: Foto's van Joost zijn laatste rondje
Update #2: Foto laatste rustplaats, Bidprentje

Download eerst de flash plugin.

DVD van de INDUSTRIE-motorendag 2008 nu te bestellen!!

Het unieke evenement De INDUSTRIE-motorendag 2008 is vastgelegd op DVD!
Wilt u deze bijzondere dag nog eens bekijken...bestel hem dan nu voor maar €17,50 (inclusief verzendkosten). Duur film: 80 min.

Ga naar de INDUSTRIE Shop voor bestelinformatie of bekijk een preview.
De organisatie wenst u alvast veel kijkplezier!

Met vriendelijke groet, Jeroen de Bruin & Wim Biemans

"Mooi opa..." uit het weekblad Schuttevaer

ALPHEN AAN DEN RIJN Als zijn kleinzoon hem er niet op wijst dat er meer te doen is, dan zou opa de hele dag op de drempel blijven zitten. Zijn kleine jongetje in de armen, wegdromend bij de rustige stationaire cadans van de onwaarschijnlijk mooie Industrie 3VD6A uit 1939 in de sleper Abelforte. Opa en kleinzoon bezochten zaterdag de Industrie-motorendag in Alphen aan den Rijn.

Lees het gehele artikel uit het weekblad Schuttevaer van zaterdag 14 juni 2008.

Foto's van de INDUSTRIE-dagen

Zijn er bezoekers die leuke foto’s hebben gemaakt van de schepen en motoren? Mail ze aan ons door, leuke foto’s worden geplaatst. E-mail: industrie@casema.nl

Gastenboek toegevoegd

Wil je graag een bericht achterlaten op de website. Bijvoorbeeld een reactie plaatsen over de INDUSTRIE dag, een leuke anekdote vertellen, link leggen naar je fotoboek (van de INDUSTRIE dag) enzovoort, dat is nu mogelijk in het gastenboek.

Voorbereiding in volle gang

Het is zover, het INDUSTRIE weekend staat te beginnen. Iedereen is druk bezig met de opbouw van het evenement en de schepen komen vandaag aan in de haven. Volg de laatste berichten op deze site. Ook zijn er regelmatig nieuwe foto's te bekijken in de toegevoegde gallerij.

De teller staat nu op 43

De teller staat nu op 43. Op de deelnemers pagina vind je een uitgebreid overzicht van de tot nu toe aangemelde boten. Ook is het onderdeel stationaire motoren toegevoegd. Hiervan zullen er ook aanwezig zijn op de Industriedag. Groeten, De Organisatie

De teller staat nu op 40

De teller staat inmiddels op 40. Op de deelnemers pagina vind je een uitgebreid overzicht van de tot nu toe aangemelde boten. Let op: de pagina is nog niet helemaal compleet. Heeft u zich nog niet aangemeld, gewoon doen.

Groeten, De Organisatie

Deelnemen met een stationaire motor of opduwer

Indien u met een stationaire motor, of opduwer zou willen deelnemen. U bent van harte welkom, laad en los gelegenheid staat ter beschikking aan de Rijnhaven.

Groeten, De Organisatie.